Copper City Commons

Before Construction
Before Construction

press to zoom
Before Construction
Before Construction

press to zoom
After Construction
After Construction

press to zoom
Before Construction
Before Construction

press to zoom
1/4

The addition of the patio space to the Copper City Commons was implemented to help emphasize downtown revitalization and create a space that the citizens of Rome and the surrounding community will want to spend their time. This patio space will also help benefit the businesses of Downtown Rome, as they now have more seating to utilize. This project was meant to give downtown its old feeling back in hopes that more people will want to spend their time here. With the removal of the Liberty and George St. Parking Garage, the Gigliotti Ave. entrance to the Copper City Commons is able to be used more frequently. An additional outdoor patio has been built for patrons to enjoy outdoor seating and all of the amenities Downtown Rome has to offer. 

Construction Plans:

Copper City Commons REVISED Graphics 6-9-20_Page_1_Image_0002
Copper City Commons REVISED Graphics 6-9-20_Page_2_Image_0002
Copper City Commons REVISED Graphics 6-9-20_Page_3_Image_0002
Copper City Commons REVISED Graphics 6-9-20_Page_5_Image_0002
Copper City Commons REVISED Graphics 6-9-20_Page_6_Image_0002